Zapraszamy do odkrywania fascynujących dziedzin nauki, w których nasi wykładowcy dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. To doskonała okazja dla przyszłych studentek i studentów SGGW, aby z bliska poznać atmosferę uczelni i poszerzyć swoją pasję naukową.
W naszej ofercie:
- Praktyka analiz mokrobiologicznych żywności
- Konsystencja od kuchni: Warsztaty z reologii i analizy profilu tekstury w technologii żywności
- Zdrowe wybory w świecie napojów
- Zastosowanie enzymów w przemyśle spożywczym
- Mikroorganizmy wokół nas
- Higiena rąk i w życiu codziennym
- Fermentacja w produkcji żywności
- Zastosowanie emulgatorów w technologii żywności
- Zioła czy przyprawy w kuchni?
- Bądź dedektywem – śladem etykiety żywnościowej
Oferta otwartych laboratoriów i zapisy Wydział Żywienia Człowieka
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies