Zapraszamy do odkrywania fascynujących dziedzin nauki, w których nasi wykładowcy dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. To doskonała okazja dla przyszłych studentek i studentów SGGW, aby z bliska poznać atmosferę uczelni i poszerzyć swoją pasję naukową.
W naszej ofercie:
- Praktyka analiz mokrobiologicznych żywności
- Konsystencja od kuchni: Warsztaty z reologii i analizy profilu tekstury w technologii żywności
- Zdrowe wybory w świecie napojów
- Zastosowanie enzymów w przemyśle spożywczym
- Mikroorganizmy wokół nas
- Higiena rąk i w życiu codziennym
- Fermentacja w produkcji żywności
- Zastosowanie emulgatorów w technologii żywności
- Zioła czy przyprawy w kuchni?
- Bądź dedektywem – śladem etykiety żywnościowej
Oferta otwartych laboratoriów i zapisy Wydział Żywienia Człowieka
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok