Sylwetki absolwentów

Jacek Czarnecki

Regulatory affairs manager, Nestle Polska. Od prawie 6 lat pracuje w Nestle. Koordynuje działania w zakresie legislacji żywnościowej, dotyczące zarówno bieżącej zgodności produktów, jak i innowacji w Polsce i Państwach Bałtyckich.

Grzegorz Osóbka

CEO Umbrella Marketing Group. Jest założycielem Umbrella Marketing Group – managerem skutecznie rozwijającym tę firmę od ponad dziesięciu lat. Zaczynał karierę w marketingu BASF Polska.

Karol Okrasa

Jeden z najbardziej utalentowanych szefów kuchni swojego pokolenia. Zawodowe szlify zdobywał w hotelu Le Meridien Bristol, gdzie został pierwszym polskim szefem kuchni.

Mieczysław Walkowiak

Wiceprezes Zarządu ds. Handlu i Marketingu – Sokołów S.A. Uzyskał stopień naukowy doktora nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia na podstawie uchwały Rady Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji z dnia 16 lipca 2007 roku.​