SGGW Witryn / Home / Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności / Warunki ukończenia studiów podyplomowych
Warunki ukończenia studiów podyplomowych
Tryb i warunki ukończenia studiów podyplomowych (na zasadach określonych w Regulaminie Studiów Podyplomowych w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie). Warunkiem ukończenia studiów jest zaliczenie testów z każdego przedmiotu w czasie trwania studiów z wynikiem pozytywnym oraz wykonanie zespołowej pracy końcowej i obrona pracy końcowej na ostatnim zjeździe studiów.
Absolwenci otrzymują świadectwo ukończenia studiów podyplomowych według wzoru ustalonego przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
Możliwe jest uzyskanie dodatkowych dokumentów:
- Certyfikat Audytora systemu HACCP firmy DEKRA
- Certyfikat Audytora Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności firmy DEKRA
- Certyfikat Audytora wewnętrznego ISO 9001 firmy BSI
Szczegółowych informacji udziela Kierownik studiów.