Członek Koła Naukowego Żywieniowców, Piotr Lalowski, wraz z dr inż. Katarzyną Neffe-Skocińską oraz Eweliną Gocalińską i dr hab. Dorotą Zielińską prof. SGGW, opublikował w czasopiśmie Przemysł Spożywczy artykuł przeglądowy o kombuchy, fermentowanym napoju herbacianym o właściwościach prozdrowotnych.
Artykuł przedstawia właściwości napoju oraz mechanizmy działania syntetyzowanych w procesie fermentacji związków chemicznych.
Gratulujemy autorom!
Facebook
LinkedIn
- Tagi KołaNaukowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies