Rekrutacja na studia podyplomowe Żywienie Człowieka i Gastronomia
Tylko do 21 lutego 2022 r. trwa rekrutacja na VII edycję studiów podyplomowych Żywienie Człowieka i Gastronomia w SGGW w Warszawie
Zapraszamy do podjęcia trzysemestralnych studiów podyplomowych nauczycieli zawodu z branżowych szkół ponadpodstawowych oraz osoby pracujące lub planujące swoją karierę zawodową w sektorach żywienia, żywności i gastronomii czy po prostu zainteresowane tą tematyką. Gwarantujemy poszerzenie wiedzy i umiejętności z zakresu żywienia człowieka, w tym zasad żywienia, dietetyki, socjologii żywienia, higieny i ochrony zdrowia oraz z zakresu gastronomii, takich jak technologia gastronomiczna i obsługa konsumenta, towaroznawstwo i bezpieczeństwo zdrowotne żywności, projektowanie i wyposażenie zakładów gastronomicznych czy marketing usług. Z uwagi na duże zainteresowanie naszymi studiami nauczycieli zawodu, zgodnie z wymaganiami ustawowymi zapewniamy pogłębienie umiejętności z zakresu dydaktyki przedmiotu nauczania oraz odbycie praktyki zawodowej. Kształcimy na najwyższym poziomie, ponieważ wykłady i ćwiczenia prowadzą wybitni specjaliści, m.in. z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW.
Zapraszamy osoby z dyplomem ukończenia studiów co najmniej 1 stopnia (licencjat lub inżynier). Szczegółowe informacje znajdą Państwo na stronie: https://wzc.sggw.edu.pl/studia-podyplomowe-zywienie-czlowieka-i-gastronomia/ Zachęcamy też do kontaktu pod numerem telefonu: 22 59 37 140.