SGGW Witryn / Home / Studia Podyplomowe Nowoczesna Organizacja i Zarządzanie w Gastronomii / Program studiów
Program studiów
| Przedmiot | Wykładowca | Liczba godzin |
|---|---|---|
| Analiza rynku usług gastronomicznych | Dr hab. Krystyna Rejman | 6 |
| Marketing | Dr hab. Iwona Kowalczuk Dr Dagmara Stangierska | 25 |
| Podstawy zarządzania | Dr Agnieszka Maciąg Dr Dagmara Stangierska | 6 |
| Zarządzanie jakością (HACCP) | Dr Joanna Wrońska | 25 |
| Wyposażenie techniczne i projektowanie zakładów gastronomicznych | Dr inż. Wiesława Grzesińska | 25 |
| Urzędowa kontrola żywności | Dr Joanna Wrońska | 6 |
| Wybór i organizacja działalności placówki gastronomicznej | Mgr Jan Marek Mołoniewicz | 15 |
| Zarządzanie operacyjne | Mgr Jan Marek Mołoniewicz | 54 |
| Nowoczesna technologia gastronomiczna | Dr inż. Małgorzata Tomaszewska | 6 |
| Podstawy żywienia i dietetyka | Dr hab. Małgorzata Drywień | 6 |
| Programy komputerowe w zarządzaniu placówką gastronomiczną | mgr inż. Paweł Cichocki, grupa AMBER | 6 |
| Symulacja planszowa „Restaurant and consumer service management” zobacz zdjęcie | Dr Agnieszka Bobola | 5 |