III Konferencja „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w Nauce i Praktyce”
aa
To już III edycja Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców wraz z Wydziałem Żywienia Człowieka SGGW.
Konferencja ma na celu prezentację wyników badań i ich dyskusję oraz wymianę idei naukowych przez młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmować będzie panele dyskusyjne związane z dietetyką, analizą żywności oraz przedsiębiorczością.
Patronat nad Konferencją objęły:
· Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka – Prof. Dr hab. Krystyna Gutkowska
· Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka – Prof. Dr hab. Dominika Guzek
Dla laureatów Konferencji przewidujemy możliwość bezpłatnego upowszechniania wyników konferencji w czasopiśmie z listy Ministerstwa Edukacji i Nauki „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość”, a dla pozostałych zainteresowanych uczestników możliwość publikacji artykułu naukowego w niższej cenie.
Konferencja odbędzie się 28.09.2023 r. na Wydziale Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.
Koszt udziału w Konferencji to:
a. 160 zł netto (196,8 zł brutto) czynny udział dla studentów SGGW w Warszawie;
b. 200 zł netto (246,0 zł brutto) czynny udział dla pozostałych studentów
c. 160 zł netto (196,8 zł brutto) bierny udział
Jesteś Młodym Naukowcem zajmującym się szeroko pojętym żywieniem oraz żywnością?
Nie może Ciebie zabraknąć!
Zapraszamy!
Bieżące informacje znajdziesz pod poniższym adresem: https://www.facebook.com/events/3042703116029973/
W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu kolo_naukowe_zywieniowcow@sggw.edu.pl