III Konferencja „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w Nauce i Praktyce”
Koło Naukowe Żywieniowców wraz z Wydziałem Żywienia Człowieka SGGW zaprasza na III edycję Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce”.
Konferencja ma na celu prezentację wyników badań i ich dyskusję oraz wymianę idei naukowych przez młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmować będzie panele dyskusyjne związane z dietetyką, analizą żywności oraz przedsiębiorczością.
Patronat nad Konferencją objęły:
· Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka – Prof. Dr hab. Krystyna Gutkowska
· Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka – Prof. Dr hab. Dominika Guzek
Dla laureatów Konferencji przewidujemy możliwość bezpłatnego upowszechniania wyników konferencji w czasopiśmie z listy Ministerstwa Edukacji i Nauki „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość”, a dla pozostałych zainteresowanych uczestników możliwość publikacji artykułu naukowego w niższej cenie.
Konferencja odbędzie się 28.09.2023 r. na Wydziale Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.
Koszt udziału w Konferencji to:
a. 160 zł netto (196,8 zł brutto) czynny udział dla studentów SGGW w Warszawie;
b. 200 zł netto (246,0 zł brutto) czynny udział dla pozostałych studentów
c. 160 zł netto (196,8 zł brutto) bierny udział
W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu: kolo_naukowe_zywieniowcow@sggw.edu.pl