Grant naukowy dla naszych studentek

Zakończyła się pierwsza edycja konkursu grantowego #NestleDlaNauki, którego tematem przewodnim była: „Wartość odżywcza roślin uprawianych w systemie rolnictwa regeneratywnego”.
Wśród wyłonionych laureatów znalazły się trzy studentki naszego wydziału z kierunku Dietetyka oraz Żywienie Człowieka i Ocena Żywności.
Zespół w składzie: Laura Babićowá, Agata Dudczak i Anna Lewandowska przedstawił projekt: Badanie jakości i bezpieczeństwa wybranych surowców żywnościowych pochodzących z upraw rolnictwa regeneratywnego.
Gratulujemy!
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies