Bezpłatne szkolenia dla studentów stacjonarnych
W ramach projektu “Synergia – zintegrowany program rozwoju SGGW” (POWER 2), realizowane będą szkolenia przeznaczone dla Studentek i Studentów kierunków Gastronomia i Hotelarstwo, Żywienie Człowieka i Ocena Żywności studiów stacjonarnych I i II stopnia, oraz Dietetyka studiów stacjonarnych I Stopnia (osoby będące członkami koła naukowego) realizowanych przez Wydział Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.
W bieżącym semestrze roku akademickiego 2021/2022 zostanie uruchomione kolejne szkolenie
- Serwis napojów mieszanych i alkoholowych I stopień (szkolenie realizowane będzie w dniach 13-16.09.2022 (4 dni) w 8.30-17.00, razem 40 godzin dydaktycznych) – szkolenie dla 16 osób. Szkolenia będą realizowane stacjonarnie w Sali 71, budynek 32. Po szkoleniu, uczestnik otrzyma certyfikat poświadczający zdobytą wiedzę i umiejętności. Szkolenie odbędzie się wyłącznie jeśli zbierze się grupa 16 osób.
Na szkolenie zapraszamy Studentki i Studentów stacjonarnych (semestry 2, 3, 4, 5, 6 studiów I stopnia oraz wszystkie semestry studiów II stopnia).
Regulamin naboru oraz dokumenty niezbędne do rekrutacji znajdują się do pobrania na stronie: Wydział Żywienia Człowieka – Synergia – zintegrowany program rozwoju SGGW
Uwaga! Można wybrać 1 szkolenie.
Dokumenty rekrutacyjne (zał. 1-3 w 1 egzemplarzu, zał. 4 w 2 egzemplarzach – bez wpisanej daty, która zostanie uzupełniona, proszę ołówkiem wpisać nazwę wybranego szkolenia) należy pobrać ze wskazanej wyżej strony i wypełnione wysłać drogą pocztową lub osobiście na adres Koordynatora Zadania w terminie umożliwiającym doręczenie do dnia 25.07.22:
prof. dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina
Koordynator Zadania 8- projekt POWER 2 “Synergia”
SGGW Warszawa, Wydział Żywienia Człowieka, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Nowoursynowska 159C, bud. 32, pok. 82.
02-776 Warszawa
Koordynator udziela dodatkowych informacji drogą mailową: ewa_czarniecka_skubina@sggw.edu.pl