Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.
18 listopada 2021 roku odbyła się II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów “Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców SGGW pod patronatem honorowym Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka, Pani prof. dr hab. Dominiki Guzek oraz Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, Pani prof. dr hab. Krystyny Gutkowskiej.
Konferencja odbyła się w formie zdalnej za pośrednictwem platformy MS Teams. Referaty wygłosiło 32 prelegentów, którzy reprezentowali 13 polskich uniwersytetów.
O niezwykle ciekawych wystąpieniach świadczy nagrodzenie i wyróżnienie 16 prac!
Laureaci (zdobywcy I miejsca) w każdej z sekcji otrzymali możliwość publikacji własnego doniesienia naukowego w recenzowanym czasopiśmie naukowym „Żywność. Nauka, Technologia, Jakość”.
Wszystkich prelegentom serdecznie gratulujemy wystąpienia!