Zapraszamy na studia podyplomowe
Wydział Żywienia Człowieka zaprasza na studia podyplomowe „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.
Rekrutacja na XIV edycję studiów została rozpoczęta.
Zaczynamy w marcu 2022 r.
Studia prowadzone są mimo pandemii, mamy doświadczenie zarówno w nauce zdalnej, hybrydowej, jak i stacjonarnej. Wielu studentów rekomenduje nasze studia, ponieważ pozwalają poszerzyć wiedzę o systemach zarządzania w produkcji żywności, audytach i ocenie ryzyka oraz gwarantują cenne na rynku pracy certyfikaty.
Zatrudniamy nie tylko profesorów uczelni, ale również specjalistów spoza środowiska akademickiego, jak audytorów, konsultantów, ekspertów branżowych. Po więcej informacji zapraszamy na stronę studiów http://haccp.sggw.pl/rekrutacja.html
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok