Zakończenie zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich
W dniu 9.04.2018 r. odbyło się uroczyste zakończenie zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie.
W spotkaniu wzięli udział pracownicy Hotelu Bristol a Luxury Collection Hotel, Warsaw:
– Piotr Madej (Executive Assistant Manager – Zastępca Dyrektora Generalnego),
– Iwona Dobroch (Specjalista ds. Szkoleń i Rozwoju),
– Anna Śliwińska (Hunan Resources Manager),
– Aleksandar Zivkovic (Director, Food & Beverage),
– Michał Tkaczyk (Szef kuchni).
Uczestnicy Akademii Bristolu otrzymali certyfikaty ukończenia szkolenia i prezenty – słynne torciki Bristol. Niespodzianką był wspaniały tort z napisem SGGW, przygotowany przez cukierników hotelu.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies