Zakończenie zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich
W dniu 9.04.2018 r. odbyło się uroczyste zakończenie zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie.
W spotkaniu wzięli udział pracownicy Hotelu Bristol a Luxury Collection Hotel, Warsaw:
– Piotr Madej (Executive Assistant Manager – Zastępca Dyrektora Generalnego),
– Iwona Dobroch (Specjalista ds. Szkoleń i Rozwoju),
– Anna Śliwińska (Hunan Resources Manager),
– Aleksandar Zivkovic (Director, Food & Beverage),
– Michał Tkaczyk (Szef kuchni).
Uczestnicy Akademii Bristolu otrzymali certyfikaty ukończenia szkolenia i prezenty – słynne torciki Bristol. Niespodzianką był wspaniały tort z napisem SGGW, przygotowany przez cukierników hotelu.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok