XXVIII Konferencja Dyskusyjna z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka
Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz Wydział Żywienia Człowieka SGGW zapraszają na coroczną konferencję z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka – pod hasłem: „Wzbogacanie żywności – potrzeba czy konieczność?” Konferencja odbędzie się 23 października (piątek) od godz. 11.00, w trybie zdalnym na platformie MS Teams.
Podczas konferencji zostaną wygłoszone dwa referaty:
1. Żywność wzbogacona w diecie współczesnego konsumenta – technologia wytwarzania, dr hab. Joanna Kobus-Cisowska, prof. UPP
2. Żywność wzbogacona w diecie współczesnego konsumenta – aspekty żywieniowe i zdrowotne, dr inż. Elżbieta Wierzbicka
Link umożliwiający dołączenie do spotkania dostępny jest tutaj.
