Szkolenie dla studentów I roku pt. Kultura organizacyjna uczelni i etykieta akademicka odbędzie się w następujących terminach dla poszczególnych kierunków studiów:
Dietetyka – 3.10.2022 – 9:15 – 10:00 – Aula IV, bud. 32
Żywienie człowieka i ocena żywności – 4.10.2022 – 8:15 – 9:00 – Aula II, bud. 32
Gastronomia i hotelarstwo – 7.10.2022 – 8:15 – 9:00 – Aula II, bud. 32
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies