Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
Z przyjemnością informujemy, że za nami już 15 lat prowadzenia na naszym Wydziale studiów podyplomowych pt. „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”. Podnieśliśmy kwalifikacje ok. 500 pracownikom sektora spożywczego, przedstawicielom urzędowej kontroli żywności, audytorom, konsultantom i doradcom. Pozdrawiamy serdecznie naszych absolwentów. Aktualnie studenci bieżącego rocznika szykują się do obron prac dyplomowych, a my prowadzimy rekrutację na kolejną, tj. XVI edycję tych studiów. Obejrzyj film o rekrutacji i najczęściej zadawanych pytaniach dotyczących studiów podyplomowych.
Film Rekrutacja
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies