Sukcesy Koła Naukowego Gastronomów i Hotelarzy
Na 50 Przeglądzie Dorobku Kół Naukowych SGGW studenci Koła Naukowe Gastronomów i Hotelarzy:
Jakub Podgórski wraz z Jakubem Makowskim, Wiktorem Potakiewiczem i Miłoszem Trzcińskim zdobyli pierwsze miejsce w sekcji posterowej „Rośliny” za poster pt. Siemię lniane i babka jajowata jako czynnik funkcjonalny lodów wegańskich.
Jakub Makowski wraz z Przemysławem Hamera, Jakubem Podgórskim, Wiktorem Potakiewiczem uzyskali wyróżnienie w sekcji posterowej „Człowiek” za poster pt. Ocena wybranych wyróżników jakościowych nowych kompozycji smakowych lodów wegańskich spełniających zasadę food pairing.
Gratulujemy!
Facebook
LinkedIn
- Tagi KołaNaukowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies