Sukcesy Koła Naukowego Gastronomów i Hotelarzy
Na 50 Przeglądzie Dorobku Kół Naukowych SGGW studenci Koła Naukowe Gastronomów i Hotelarzy:
Jakub Podgórski wraz z Jakubem Makowskim, Wiktorem Potakiewiczem i Miłoszem Trzcińskim zdobyli pierwsze miejsce w sekcji posterowej „Rośliny” za poster pt. Siemię lniane i babka jajowata jako czynnik funkcjonalny lodów wegańskich.
Jakub Makowski wraz z Przemysławem Hamera, Jakubem Podgórskim, Wiktorem Potakiewiczem uzyskali wyróżnienie w sekcji posterowej „Człowiek” za poster pt. Ocena wybranych wyróżników jakościowych nowych kompozycji smakowych lodów wegańskich spełniających zasadę food pairing.
Gratulujemy!
Facebook
LinkedIn
- Tagi KołaNaukowe
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok