Rozstrzygnięcie konkurs na Asystenta Szefa Kuchni Hotelu Sheraton
W dniu 04.06.2019 odbył się III etap konkursu „Asystent Szefa Kuchni Hotelu Sheraton” organizowany przez Koło Naukowe Przedsiębiorczości PROFIT oraz Samorząd Studentów WNoŻCiK.
Pierwszy etap odbył się w formie pisemnej i obejmował część testową. Pytania dotyczyły wiedzy z zakresu technologii żywienia i wyposażenia kuchni. Drugi etap konkursu składał się z części zadaniowej (pytania otwarte). Trzeci ostatni, to rozmowa z Szefem Kuchni Hotelu Sheraton Marcinem Sasinem.
Do trzeciego etapu zakwalifikowali się: Kinga Mańko, Milena Pejta oraz Mateusz Kwiatkowski.
Konkurs został rozstrzygnięty. Decyzja nie była łatwa. Szef, Marcin Sasin, był pod ogromnym wrażeniem uczestników i najchętniej przyjąłby wszystkie osoby. Niestety regulamin na to nie pozwolił.
Asystentem została Kinga Mańko.
