Zakończyliśmy XIII edycję studiów podyplomowych pt. „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”. W dniu 26.03.2022 r. odbyło się rozdanie dyplomów. Studia ukończyło 22 studentów z wynikiem bardzo dobrym. Uroczyste rozdanie dyplomów zostało upamiętnione zdjęciem grupowym na tle budynku Wydziału Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie. Dyplomy wręczała kierownik studiów dr hab. Joanna Trafiałek, prof SGGW.
Zapraszamy na kolejne edycje tych studiów, informacje na stronie studiów http://haccp.sggw.pl/
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies