Szkoła ze smakiem i pomocą
Studentka naszego Wydziału, Weronika Kilar, uczestniczka programu „Bake off-ale ciacho”, pełna pasji w sztuce cukierniczej, w ramach akcji charytatywnej „Operacja Asi”, aktywnie włączyła się w działalność dobroczynną i stworzyła ebook, który zawiera 68 stron ze wskazówkami, radami i przepisami jej autorstwa. Głównym celem tej akcji jest pomoc w zebraniu środków finansowych na kosztowną operację Asi, nieuleczalnie chorej 3-letniej dziewczynki (https://www.siepomaga.pl/operacja-asi). Więcej informacji o akcji Studentki jest na stronie https://www.siepomaga.pl/wiktoriis oraz na Facebooku wydziałowym https://www.facebook.com/profile.php?id=100057690870377.
Zespół ds. Zespół ds. Inicjatyw Społecznych WŻCz gorąco wspiera akcję charytatywną Studentki oraz zaprasza Pracowników Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka oraz Studentów Wydziału Żywienia Człowieka SGGW do włączenia się i udziału w tej zbiórce, w ramach Wydziałowej akcji „Szkoła ze smakiem i pomocą”. Prosimy także o przekazanie tej informacji bliskim i znajomym. Operacja kosztuje niemal 500 000, więc nasza wspólna pomoc jest cały czas bardzo potrzebna.
Działamy na Rzecz Innych. Przyłączmy się do akcji https://www.siepomaga.pl/wiktoriis
Serdecznie zapraszamy do udziału w akcji „Szkoła ze smakiem i pomocą”
Zespół ds. Inicjatyw Społecznych
Wydział Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie