W semestrze zimowym 2021/2022 studenci Erasmus pod opieką dr Katarzyny Świąder opracowywali w ramach zajęć „New Food Product Development” ciekawe produkty spożywcze:
- batony wegańskie
- dyniowo-ziemniaczane mrożone placki dla dzieci
- orzechową przekąskę dla sportowców
- naturalny napój izotoniczny
napój z witaminą C
Dla swoich produktów przygotowali też prototypy opakowań.
Życzymy dalszych sukcesów!!!
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies