Wiktoria Kilar studiuje na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności, a jej talent cukierniczy zna cała Polska. W wieku 17 lat dostała się do 4 edycji programu „Bake off-ale ciacho!”. Kilka miesięcy później odbyła staż w gdańskiej cukierni UMAM patissiere, u Krzysztofa Ilnickiego, mistrza polskiej sceny cukierniczej. Jej pasja cukiernicza zaczęła się bardzo wcześnie, kiedy miała 9 lat. Cały czas uczyła się nowych technik, dużo czytała i eksperymentowała. Obecnie dzieli się swoją wiedzą – od niedawna zamieszcza w Internecie przepisy, krótkie, instruktażowe filmy, wskazówki i rady dotyczące wykonywania tortów, monodeserów i tradycyjnych ciast.
Zajrzyjcie na strony Wiktorii:

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies