Student naszego Wydziału, Patryk Pokorski, jest autorem artykułu opublikowanego w najnowszym numerze Przemysłu Spożywczego. Publikacja dotyczy możliwości wykorzystania w produkcji żywności konopi włóknistych (Cannabis sativa L. var. Sativa).
Praca została przygotowana pod opieką dr inż. Moniki Hoffmann i opublikowana w ramach nagrody dla laureatów XVLII Przeglądu Dorobku Kół Naukowych ufundowanej przez wydawnictwo SIGMA – NOT.
Gratulujemy!
Facebook
LinkedIn
- Tagi KołaNaukowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies