Monografia Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce
W dniu dzisiejszym światło dzienne ujrzała wspólna publikacja naukowa Koła Przedsiębiorczości Profit oraz Koła Żywieniowców.
Publikacja jest efektem konferencji naukowej, którą koła zorganizowały wspólnie 14 listopada 2019 roku. W jej skład wchodzi 11 artykułów naukowych, autorów z 6 ośrodków naukowych w Polsce, w tym 4 studentów z Naszego wydziału.
Monografia przeznaczona jest głównie dla poszerzenia aktualnej wiedzy studentów studiujących kierunki biotechnologii, żywienia człowieka, dietetyki oraz studentów kierunku gastronomia i hotelarstwo. Publikacja pokazuje szerokie zainteresowania młodych osób w zakresie żywienia, biotechnologii, dietetyki i problemów ekonomicznych. Monografia zatytułowana Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce, dostępna jest na stronie Koła Przedsiębiorczości Profit. Zapraszamy do lektury!