Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.

Koło Naukowe Żywieniowców SGGW w Warszawie, organizator II edycji Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce” ma zaszczyt zaprosić do wzięcia udziału i wysłuchania prelekcji prezentowanych podczas wydarzenia. Konferencja rozpocznie się 18.11.2021 o godzinie 9.30.
Do spotkań utworzonych w aplikacji MS Teams można dołączyć po kliknięcie w link umieszczony pod nazwą sekcji w harmonogramie.
Harmonogram konferencji dostępny jest tutaj
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies