Szkolenie: Kiper herbaty
BEZPŁATNE SZKOLENIA DLA STUDENTÓW STUDIÓW STACJONARNYCH WYDZIAŁU ŻYWIENIA CZŁOWIEKA SGGW – REKRUTACJA!
W ramach projektu “Synergia – zintegrowany program rozwoju SGGW” (POWER 2), realizowane będą szkolenia przeznaczone dla Studentek i Studentów kierunków Gastronomia i Hotelarstwo oraz Żywienie Człowieka i Ocena Żywności studiów stacjonarnych I i II stopnia, realizowanych przez Wydział Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.
W bieżącym semestrze roku akademickiego 2020/2021 zostanie uruchomione szkolenie, Kiper Herbaty (szkolenie realizowane będzie w dniach 23- 24.09.2021 (2 dni) w godz. 8.30-17.30, razem 20 godzin dydaktycznych) – szkolenie dla 16 osób. Wyłonionym w przetargu wykonawcą jest firma Centrum Szkolenia Barmanów, Jerzy Czapla, Legionowo.
Szkolenia będą realizowane stacjonarnie w Sali 71, budynek 32. Po szkoleniu, uczestnik otrzyma certyfikat poświadczający zdobytą wiedzę i umiejętności.
Na szkolenie zapraszamy Studentki i Studentów stacjonarnych (semestry 3, 4, 5, 6 studiów I stopnia oraz wszystkie semestry studiów II stopnia, w przypadku braku chętnych zapraszam studentów po I roku).
Regulamin naboru oraz dokumenty niezbędne do rekrutacji znajdują się do pobrania na stronie: Wydział Żywienia Człowieka – Synergia – zintegrowany program rozwoju SGGW
Dokumenty rekrutacyjne (zał. 1-3 w 1 egzemplarzu, zał. 4 w 2 egzemplarzach – bez wpisanej daty, która zostanie uzupełniona) należy pobrać ze wskazanej wyżej strony i wypełnione wysłać drogą pocztową lub dostarczyć osobiście na adres Koordynatora Zadania w terminie od 1.09. do dnia 10.09.2021:
prof. dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina
Koordynator Zadania 8- projekt POWER 2 “Synergia”
SGGW Warszawa, Wydział Żywienia Człowieka, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Nowoursynowska 159C, bud. 32, pok. 82
02-776 Warszawa
Koordynator udziela dodatkowych informacji drogą mailową: ewa_czarniecka_skubina@sggw.edu.pl lub w Teamsach na czacie.
Informacja od wykonawcy:
Centrum Szkolenia Barmanów współpracuje z Instytutem Badań Edukacyjnych (IBE). Celem tej współpracy jest wsparcie w przygotowaniu przeprowadzania procesu walidacji (egzaminowania) i certyfikacji oraz zapewniania jakości dla kwalifikacji rynkowej „Przygotowywanie napojów z naturalnych składników wspomagających organizm” do założeń Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK). Nad jakością walidacji i nadania kwalifikacji czuwa PZZJ i Minister Rozwoju i Przedsiębiorczości. Zapraszam do zapoznania się z powyższą kwalifikacją i do jej nabywania: https://rejestr.kwalifikacje.gov.pl/frontend/index.php?r=kwalifikacja%2Fview&id=12636
Jako efekt współpracy z IBE jesteśmy również w trakcie włączania do ZSK kolejnej kwalifikacji rynkowej „Przygotowywanie i serwowanie herbat i naparów” .
Jerzy Czapla