Innowacyjne centrum produktów przyszłości

W Innowacyjnym Centrum Nauk Żywieniowych naukowcy z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW wraz z „Biedronka LAB. Produkty przyszłości w Twoich rękach” będą projektować żywność poprawiającą zdrowie i jakość życia konsumentów.
Wieloletnią umowę o współpracy podpisali: Rektor SGGW, prof. dr hab. Michał Zasada oraz Członek Zarządu Jeronimo Martins Polska Jarosław Sobczyk.
Ta strategiczna współpraca jest ogromą szansą dla polskiej gospodarki, konsumentów oraz naukowców i kształcących się w SGGW studentów. Umożliwi transfer wiedzy i wyników badań do gospodarki, przyczyni się do rozwoju dydaktyki i kształcenia nowych kadr naukowych oraz da możliwość realnego wpływu na zdrowie publiczne i jakość odżywiania Polaków.
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies