Fakty i fikcje w żywieniu człowieka
Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zapraszają na XXIX Konferencję Dyskusyjną z cyklu FAKTY I FIKCJE W ŻYWIENIU CZŁOWIEKA na temat: Żywienie i odporność.
Wydarzenie będzie miało miejsce 22 października 2021 (piątek) o godz. 11 na platformie MS Teams.
Szczegółowy plan wydarzenia pobierz tutaj.
Facebook
LinkedIn
Data wydarzenia: 2021-10-22 11:00
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies