Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju
Zapraszamy do udziału w webinariach Rady „Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju“.
W trakcie wydarzeń omówione zostaną:
- Uwarunkowania prawne mające wpływ na kompetencje pracowników branży spożywczej
- Inicjatywy Komisji Europejskiej mające na celu poprawę kompetencji w sektorze żywność wysokiej jakości
- Trendy kształtujące przyszłość branży spożywczej
- Sektorowa rama kwalifikacji jako narzędzie definiowania i kształtowania kompetencji
- Kluczowe analizy i wnioski dotyczące obszaru kompetencji w branży spożywczej (Rekomendacje Rady oraz Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego).
Ponadto, w celu wymiany doświadczeń z perspektywy różnych branż i przedsiębiorstw nt. zapotrzebowania i rozwoju kompetencji pracowników odbędą się debaty eksperckie.
Szczegółowy program wydarzeń oraz linki do formularzy rejestracyjnych:
- 7 czerwca br. – Perspektywa produkcji zwierzęcej>>
- 9 czerwca br. – Perspektywa produkcji niezwierzęcej>>
Zachęcamy do udziału, a także do rozpowszechnienia zaproszenia na wydarzenia!
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies