Dzień otwarty SGGW
W sobotnie przedpołudnie 14 lutego odbył się dzień otwarty SGGW, w czasie którego kandydaci na studia mogli zapoznać się z ofertą kierunków przygotowaną przez wydziały i porozmawiać ze studentami naszej uczelni. Stoisko Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji zorganizowane zostało przez Komisję ds. promocji, a aktywny udział w dniu otwartym wzięli studenci Koła Naukowego Żywieniowców (Karol Krakówko, Joanna Horeszewicz, Marta Zabielska, Julita Łubińska, Katarzyna Jaszczyk) i Koła Naukowego Dietetyków (Marta Zaręba, Julia Rudzińska, Patryk Kaniewski, Julia Szymacha) oraz Janek Łukowski, student kierunku Gastronomia i Hotelarstwo. Wszystkim bardzo dziękujemy za zaangażowanie i poświęcony czas.
![](https://wzc.sggw.edu.pl/wp-content/uploads/sites/28/2021/05/1-5.png?x69766)
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok