W imieniu Pani Dziekan, prof. dr hab. Dominiki Guzek, oraz całej społeczności Wydziału Żywienia Człowieka zapraszamy wszystkich Państwa, w tym szczególnie Uczniów ostatnich klas do zapoznania się z ofertą dydaktyczną naszego Wydziału w ramach Dni Otwartych SGGW. Będą one realizowane on-line w dniach 21-22.01.2022 (piątek-sobota).
Dni Otwarte to doskonała okazja, aby poznać uczelnię i przekonać się, dlaczego warto studiować w SGGW. Kandydaci będą mogli zapoznać się z ofertą kierunków Dietetyka; Żywienie Człowieka i Ocena Żywności; Gastronomia i Hotelarstwo. Na uczestników czeka również szkolenie online „Wszystko o rekrutacji”.
Zapraszamy do zapoznania się z programem wykładów realizowanych w czasie Dni Otwartych: https://www.sggw.edu.pl/wp-content/uploads/2021/12/program.pdf
oraz do uczestnictwa w Dniach Otwartych on-line: https://www.sggw.edu.pl/rekrutacja/wspolpraca-ze-szkolami/dni-otwarte/
Przy tej okazji zachęcamy również do zapoznania się z informacjami dla kandydatów na studia: https://wzc.sggw.edu.pl/wydzial-zywienia-czlowieka/sprawy-studenckie/kandydat/
wydziałowym Facebookiem: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057690870377
oraz wydziałowym Instagramem: https://www.instagram.com/zywienie_sggw/
Szczegółowe informacje na temat programu Dni Otwartych znaleźć można tutaj
Informator dla Kandydatów na kierunek:
Żywienie człowieka i ocena żywności pobierz tutaj
Dietetyka pobierz tutaj
Gastronomia i hotelarstwo pobierz tutaj