Dr inż. Katarzyna Świąder została zaproszona po raz kolejny przez EIT Food do projektu Challenge Labs 2022. Challenge Labs to maraton projektowania innowacji, którego celem jest opracowanie koncepcji na innowacyjne produkty i rozwiązania technologiczne w branży spożywczej oraz FMCG.
Realizowany jest w formie Design Sprintu, w trakcie którego zespoły projektowe biorą udział w sesjach warsztatowych oraz spotkaniach projektowych z udziałem ekspertów z różnych dziedzin, w tym przedstawicieli przemysłu spożywczego i sieci handlowych. Dr Świąder występowała w roli eksperta, mentora oraz jurora.
Zwycięskim zespołom gratulujemy i cieszymy się, że nasi pracownicy inspirują innych do tworzenia innowacji na rynku spożywczym i ich wprowadzenia na rynek. Przypominamy też, że w ubiegłych edycjach finalistami byli absolwenci naszego Wydziału!
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies