Dr inż. Katarzyna Świąder została zaproszona po raz kolejny przez EIT Food do projektu Challenge Labs 2022. Challenge Labs to maraton projektowania innowacji, którego celem jest opracowanie koncepcji na innowacyjne produkty i rozwiązania technologiczne w branży spożywczej oraz FMCG.
Realizowany jest w formie Design Sprintu, w trakcie którego zespoły projektowe biorą udział w sesjach warsztatowych oraz spotkaniach projektowych z udziałem ekspertów z różnych dziedzin, w tym przedstawicieli przemysłu spożywczego i sieci handlowych. Dr Świąder występowała w roli eksperta, mentora oraz jurora.
Zwycięskim zespołom gratulujemy i cieszymy się, że nasi pracownicy inspirują innych do tworzenia innowacji na rynku spożywczym i ich wprowadzenia na rynek. Przypominamy też, że w ubiegłych edycjach finalistami byli absolwenci naszego Wydziału!
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok