Bezpłatne szkolenie – kiper herbaty
W ramach projektu „Synergia – zintegrowany program rozwoju SGGW” (POWER 2), realizowane będą szkolenia przeznaczone dla Studentek i Studentów kierunków Gastronomia i Hotelarstwo oraz Żywienie Człowieka i Ocena Żywności studiów stacjonarnych I i II stopnia, realizowanych przez Wydział Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.
W bieżącym semestrze roku akademickiego 2020/2021 zostanie uruchomione szkolenie, Kiper Herbaty (szkolenie realizowane będzie w dniach 5- 6.07.2021 (2 dni) w godz. 8.30-17.30, razem 20 godzin dydaktycznych) – szkolenie dla 16 osób. Wyłonionym w przetargu wykonawcą jest firma Centrum Szkolenia Barmanów, Jerzy Czapla, Legionowo.
Szkolenia będą realizowane stacjonarnie w Sali 71, budynek 32. Po szkoleniu, uczestnik otrzyma certyfikat poświadczający zdobytą wiedzę i umiejętności.
Na szkolenie zapraszamy Studentki i Studentów stacjonarnych (semestry 3, 4, 5, 6 studiów I stopnia oraz wszystkie semestry studiów II stopnia, w przypadku braku chętnych zapraszam studentów I roku).
Regulamin naboru oraz dokumenty niezbędne do rekrutacji znajdują się do pobrania na stronie: Wydział Żywienia Człowieka – Synergia – zintegrowany program rozwoju SGGW
Uwaga! Można wybrać 1 szkolenie spośród trzech proponowanych (Na szkolenie Barman Blender I stopnia nie ma już miejsc)