Zakończenie zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich
W dniu 9.04.2018 r. odbyło się uroczyste zakończenie zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie.
W spotkaniu wzięli udział pracownicy Hotelu Bristol a Luxury Collection Hotel, Warsaw:
– Piotr Madej (Executive Assistant Manager – Zastępca Dyrektora Generalnego),
– Iwona Dobroch (Specjalista ds. Szkoleń i Rozwoju),
– Anna Śliwińska (Hunan Resources Manager),
– Aleksandar Zivkovic (Director, Food & Beverage),
– Michał Tkaczyk (Szef kuchni).
Uczestnicy Akademii Bristolu otrzymali certyfikaty ukończenia szkolenia i prezenty – słynne torciki Bristol. Niespodzianką był wspaniały tort z napisem SGGW, przygotowany przez cukierników hotelu.
![](https://wzc.sggw.edu.pl/wp-content/uploads/sites/28/2021/05/1-14.jpg?x69766)
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok