33. Konferencja dyskusyjna Fakty i fikcje w żywieniu człowieka

Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych i Instyt Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie zapraszają na coroczną konferencję z cyklu „Fakty i fikcje w żywieniu człowieka” w dn. 24 października 2025 r. o godz. 10.00, w trybie on-line.
Podczas sesji plenarnej przedstawione zostaną niezwykle ciekawe referaty:
– Możliwość wykorzystania spersonalizowanego wspomagania ergogenicznego w sporcie
– Czy neurogastronomika – nowa dziedzina wiedzy -może być pomocna w wspomaganiu leczeniu chorób żywieniowo zależnych?
– Paradoksy i zawiłości otyłości
– Kierunki rozwoju żywności funkcjonalnej
– Endokrynne dysruptory w żywności a zdrowie
Po sesji plenarnej odbędzie się I Sesja Młodych Naukowców.
Facebook
LinkedIn
Data wydarzenia: 2025-10-24
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies