Warsztaty praktyczne kształcące kompetencje
Zapraszamy na bezpłatne warsztaty cukiernicze.
Na warsztatach uczestnicy zdobędą teoretyczną wiedzę i praktyczne umiejętności w zakresie cukiernictwa oraz sztuki zdobienia wypieków różnymi technikami dekoratorskimi.
Każdy uczestnik otrzyma zaświadczenie potwierdzające udział w zajęciach.
Czas trwania i miejsce szkolenia: Szkolenie w formie stacjonarnej odbędzie się w budynku nr 32 (numer sali zostanie podany
po zebraniu grupy uczestników) i obejmuje 20 godzin dydaktycznych.
Termin realizacji: Edycja IV – 04-05.09.2023 r. w godzinach 09:00 – 17:30
Koordynatorem zadania jest prof. dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina
Aby wziąć udział w szkoleniu należy dopełnić niezbędnych formalności tj.:
• zapoznać się z „regulaminem naboru na szkolenia”;
• pobrać i wypełnić „Formularz danych osobowych” (załącznik 1);
• pobrać i wypełnić „Oświadczenie o zapoznaniu się i akceptacji postanowień regulaminu naboru” (załącznik 2);
• pobrać i wypełnić „Oświadczenie uczestnika projektu POWER” (załącznik 3);
• zapoznać się z zapisami „umowy udziału w projekcie”, wydrukować w dwóch egzemplarzach, wypełnić (bez wpisywania daty) i podpisać.
Dokumenty rekrutacyjne należy dostarczyć osobiście do sekretariatu KTGIHŻ pokój nr 79 lub do Koordynatora pokój nr 82 lub wysłać pocztą, kurierem na adres: Wydział Żywienia Człowieka, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka ul. Nowoursynowska 159 C, bud 32, pokój 82; 02-776 Warszawa.
Termin składania dokumentów rekrutacyjnych upływa: Edycja IV – 27.08.2023 r.
Na podstawie złożonych dokumentów (wraz z załącznikami, które są niezbędne do udokumentowania dodatkowych aktywności lub niepełnosprawności) zostanie przygotowana lista rankingowa osób zakwalifikowanych na szkolenie.
Ewentualne pytania proszę kierować do Koordynatora zadania: ewa_czarniecka_skubina@sggw.edu.pl
Uwaga: Liczba uczestników zajęć jest ograniczona.
Pierwszeństwo mają studenci, którzy nie uczestniczyli w projekcie POWER 2.
Szkolenie realizowane jest w ramach Projektu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Oś III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.5 Kompleksowe programy szkół wyższych